Näin minun piti tehdä:
280g tummaa suklaata
1,5dl sulatettua voita
1,2dl maitoa
3,5dl ruokosokeria (alkup. ohjeessa oli vaahterasiirappia, mutta minulta se loppui kesken)
1tl vaniljasokeria
4 kananmunaa
2 1/3dl vehnäjauhoa
1tl leivinjauhetta
1/2tl suolaa
n.230g maustamatonta tuorejuustoa (huoneenlämpöisenä)
n.115g vuohenmaidosta tehtyä tuorejuustoa (huoneenlämp.)
2rkl voita (huoneenlämp.)
4rkl vaahterasiirappia
1/2tl vaniljasokeria
n.5dl vadelmia (pakastettuja tai tuoreita)
1. Jos käytät pakastevadelmia, nosta ne pöydälle sulamaan.
2. Sulata suklaa vesihauteessa tai mikrossa (esim. Fazerin suklaat soveluvat erinomaisesti mikrossa sulatettaviksi. Katso pakkauksesta sulatusohje.) Sekoita joukkoon sulatettu voi. Sekoita viimeisenä joukkoon maito. Anna jäähtyä.
3. Sekoita keskenään jauhot, leivinjauhe ja suola
4. Vatkaa kananmunista ja sokerista vaahto. Jos käytät vaahterasiirappia, lisää se ja vaniljasokeri suklaaseokseen ja vatkaa vain kananmunat.
5. Lisää jäähtyneeseen suklaaseokseen kananmunat ja kuivat aineet. Sekoita varovasti yhteen.
6. Vatkaa yhteen tuorejuustot, voi, vaahterasiirappi ja vaniljasokeri.
7. Kaada suklaaseos voideltuun vuokaan/leivinpaperilla vuorattuun uuninpannuun. Lusikoi tämän päälle tuorejuustoseos. Lisää viimeisenä hieman murskatut vadelmat mehuineen. Tee veitsellä tm. kierteitä brownien pintaan. Paista 175C:ssa n.25-30min riippuen brownien koosta ja paksuudesta.
8. Tarjoa jäähtyneenä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti