maanantai 9. heinäkuuta 2012

Meloni-kurkku-fetasalaatti


Tämä salaatti on mielestäni ihanan raikasta lämpöisinä kesäpäivinä. Teen sen yleensä hyvissä ajoin ennen syömistä ja laitan jääkaappiin viilentymään. Tämä on taas niitä salaatteja, jotka ovat hyviä esim. äyriäisten tai kalan lisukkeina, mutta myös sellaisenaan. Sen voi tarjota vaikka salaattipediltä pitaleivän kanssa. Tai ainekset voisi pilkkoa oikein pieneksi ja tarjota tätä salsatyyppisenä lisukkeena. Useimmiten kuitenkin syön sitä sellaisenaan, jääkylmänä. Siihen voisi lisätä yrttejä, vaikka minttua, mutta minusta se ei välttämättä ole edes tarpeen. Välillä yksinkertainen on parasta.

Pilko hunajamelonia ja kurkkua palasiksi, laita vadille ja murusta päälle fetaa. Valmista tuli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti